Blog

Výběr vařiče vody pro restauraci

21. 10. 2020 | Nabízíte-li ve vašem zařízení hostům čaj, kávu nebo jiné horké nápoje, je pro vás výrobník horké vody takřka nezbytností: ušetří vám čas i peníze, a navíc budete mít neustálou zásobu dostatečného množství horké vody.

K čemu vám pomůže vařič vajec?

7. 10. 2020 | Snad každý, kdo pracuje v gastronomii, může potvrdit nakolik různorodá jsou někdy přání a požadavky zákazníků: a to i u tak zdánlivé maličkosti, jakou jsou vařená vejce.

Sterilizátory na nože: Proč ano a jak je vybrat?

27. 8. 2020 | Nože jednoznačně patří mezi nejpoužívanější nástroje gastronomického průmyslu. To na ně ovšem klade také vysoké nároky z hlediska hygieny. A jelikož v kuchyni nebývá času ani rukou nazbyt, jsou sterilizátory na nože naprosto ideálním řešením.

Originální pizzu? Vsaďte na italské pece na pizzu Moretti Forni!

27. 8. 2020 | Chystáte se otevřít bar, zpestřit nabídku občerstvení v již zavedené hospůdce, anebo rovnou plánujete otevřít vlastní italskou restauraci? Pak ve vaší nabídce nesmí chybět čerstvě upečená pizza.

Co vše dokáže výrobník těstovin?

31. 7. 2020 | Vlastníte nebo plánujete otevřít restauraci s italskou kuchyní a přemýšlíte, čím se nejlépe odlišit od konkurence? Zkuste to s domácími těstovinami: od těch kupovaných jsou chuťově o několik tříd výše a vaši hosté to dozajista ocení.

Softcooker: Vakuový vařič, který dokáže zachovat živiny v potravinách

29. 7. 2020 | Chcete ve své restauraci připravovat jídla šetrněji, aby neztratily nejen živiny, ale ani chuť či barvu? Pak přemýšlejte o softcookeru. Ten slouží k pozvolnému a zdravému vakuovému vaření, které můžete znát také pod označením sous-vide. Vaření probíhá ve vodní lázni při konstantní nízké teplotě.

Vertikální kutry

22. 7. 2020 | Chtěli byste ve své restauraci či občerstvení podávat tu nejjemnější domácí majonézu, paštiku nebo pyré, ale tak, aby tyto pochutiny šly vyrobit v podstatě bez námahy a rychle? Pak rozhodně potřebujete vertikální kutr!

Nářezové stroje – jak vybrat správně nářezový stroj

30. 6. 2020 | Má-li vaše provozovna co do činění s prodejem uzenin, masa, sýra nebo i chlebu, pak je pro vás nářezový stroj nezbytností. A nezáleží na tom, zda provozujete bistro s občerstvením nebo hypermarket.

Jak si vybrat správný mlýnek na maso, který bude pro váš provoz ideální

15. 6. 2020 | Máte bistro, restauraci anebo provozujete třeba školní jídelnu či supermarket? Potom nejspíš máte v nabídce i sekanou, karbanátky, hamburgery nebo jiné pochoutky z mletého masa, k jehož tvorbě pochopitelně potřebujete profesionální mlýnek.

Jak vybrat vhodný kávomlýnek?

15. 5. 2020 | Ve světě profesionální přípravy kávy je kávomlýnek hned po kávovaru druhým nejdůležitějším přístrojem. Vlastníte-li tedy prodejnu kávy nebo provozujete restauraci, bar či kavárnu, profesionální mlýnek na kávu by vám rozhodně neměl chybět ve výbavě.

Výrobníky ledu

9. 5. 2020 | Led bývá v horkých dnech žádaným doplňkem studených nápojů, jako jsou třeba domácí limonády, ale i alkoholické drinky. Jak ale v restauraci či baru jednoduše a nepřetržitě zajistit jeho dostatek? Jednou z možností je profesionální výrobník ledu.

Profesionální kávovary

9. 4. 2020 | Chystáte se otevřít si cukrárnu, kavárnu, restauraci nebo penzion či hotel? Pak je pro vás profesionální kávovar naprostou nutností. Víte ale, který je ten pravý do vaší provozovny?

Pacojet

3. 4. 2020 | Ti z vás, kteří se v oboru gastronomie pohybují již delší dobu, vědí, jak úžasným nástrojem a pomocníkem v kuchyni dokáže být právě Pacojet.

Nové kohouty u výrobníků Starfresh zn. PROMEK

1. 9. 2016 | Novinka vířičů chlazených nápojů STARFRESH.

Nový produktový web výrobníků ledu SIMAG

1. 8. 2016 | www.simag-cz.cz

Nová ekonomická řada výrobníků ledu SDE

1. 6. 2016 | Výrobníky ledu SDE s nižší spotřebou el. energie a vody až o 50 %.