Krouhače zeleniny

Krouhače zeleniny

  • Krouhače zeleniny jsou určeny dle svého výkonu pro různé gastronomické provozy – velkokapacitní jídelny, lahůdkářské provozovny, školní jídelny, školky, restaurace, rychlá občerstvení, bistra a další provozy.
  • Lze zpracovávat syrovou zeleninu, ovoce na speciálních discích ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev.
  • Široký výběr nerezových disků umožňuje v závislosti na modelu plátkovat, strouhat, nudličkovat, kostičkovat i hranolkovat.
  • Výkon závisí na druhu krájené zeleniny a typu použitého disku pro zpracování.

Disky nejsou součástí zařízení a musí se objednat samostatně.


Zařízení jsou vybavena:
  • magnetickou bezpečnostní pojistkou,
  • brzdným systémem motoru,
  • automatickým restartem.

Krouhače zeleniny dělíme dle hodinového výkonu a kapacity provozu na: