Přihlášení
Zapomněli jste své heslo?

Nemáte ještě účet?
Registrujte se

Budete mít přehled o stavu své objednávky.

Registrovat se
Produkt byl vložen do košíku
Dokončit objednávku

Kde nejlépe nakoupit gastro vybavení pro vaši provozovnu

Blog

Ať už si zařizujete restauraci úplně od píky nebo předěláváte již existující provoz, investice do vybavení je vždy zásadní krok, a je tedy dobré si ji řádně promyslet. Kde je nejlepší gastro vybavení kuchyně pořídit?

Žena nakupuje vybavení do gastro provozovny

Kde nejlépe nakoupit gastro vybavení pro vaši provozovnu

Ať už si zařizujete restauraci úplně od píky nebo předěláváte již existující provoz, investice do vybavení je vždy zásadní krok, a je tedy dobré si ji řádně promyslet. Kde je nejlepší gastro vybavení kuchyně pořídit?

Nákup nových přístrojů, nádobí a nábytku není dobré uspěchat: impulzivní kývnutí na zdánlivě výhodné nabídky nekvalitních předmětů, které ve skutečnosti nevyužijete, je přesně to, čemu se musíte vyvarovat. Vůbec nejlepší je si v klidu sestavit seznam všeho, co budete potřebovat, a až potom vyrazit nakupovat.

Postupujte vždy od největších přístrojů, které budou pravděpodobně také nejdražšími položkami v rozpočtu, až k drobnostem, jako jsou například příbory. Nezapomeňte také na nábytek a varné nádobí. Abyste si mohli být jistí, že se vám do vašeho prostoru všechno potřebné vejde, je nejlepší si rozkreslit plánek a místo na jednotlivé spotřebiče si přesně vyměřit.

Nutnosti, které nesmí chybět

Bez ohledu na to, jaký typ provozovny se chystáte otevřít, budete pravděpodobně potřebovat následující části vybavení:

  1. chladicí techniku, tedy lednici, mrazák, výrobník ledu a další,
  2. zařízení pro základní tepelné úpravy — sporáky, trouby, grily aj.,
  3. přístroje k přípravě pokrmů jako jsou mixéry a kráječe,
  4. vybavení k mytí čili myčku a dřez.

Veškeré zařízení musí být vhodně rozmístěno i s ohledem na to, abyste byli schopni dodržovat stanovenou teplotu jídla při výdeji, a nedostali se tak do hledáčku hygienické inspekce.

Kam za nákupem

Výše uvedené skupiny spotřebičů si ukousnou největší část z vašeho rozpočtu. Zároveň na nich ale leckdy stojí i úspěch celého podniku, proto se při jejich nákupu vyhněte nekvalitním produktům pochybného původu.

Nakupujte ideálně u ověřených prodejců nebo autorizovaných zástupců renomovaných značek z oblasti gastronomie.