Přihlášení
Zapomněli jste své heslo?

Nemáte ještě účet?
Registrujte se

Budete mít přehled o stavu své objednávky.

Registrovat se
Produkt byl vložen do košíku
Dokončit objednávku

Jaké vybavení by kromě profesionálního kávovaru nemělo chybět ve vaší kavárně?

Blog

Plánujete otevřít vlastní kavárnu nebo zrenovovat tu stávající? Pokud s ní chcete uspět, měli byste vše promyslet do posledního detailu, včetně nákupu správného vybavení. Víte, bez čeho se rozhodně neobejdete, a s čím můžete naopak počkat?

Profesionální vybavení kavárny

Plánujete otevřít vlastní kavárnu nebo zrenovovat tu stávající? Pokud s ní chcete uspět, měli byste vše promyslet do posledního detailu, včetně nákupu správného vybavení. Víte, bez čeho se rozhodně neobejdete, a s čím můžete naopak počkat?

Dnešní zákazníci jsou zvyklí na kvalitní kávu, proto se může zdát těžké uspět mezi konkurencí. Těžké, ale nikoliv nemožné. Stačí vše dokonale naplánovat a vědět, co je důležité, i do jakého vybavení se vyplatí investovat.

Profesionální kávovar

Základem každé kavárny je, kromě samotných kávových zrn, pochopitelně kávovar. Ten bude také patrně představovat jednu z nejdražších položek vašeho nákupního seznamu. Nenechte se tím však zaskočit. A už vůbec se nesnažte na kávovaru ušetřit nákupem nekvalitního přístroje. Takové rozhodnutí by totiž mohlo vaše sny o prosperující kavárně rychle pohřbít.

Měli byste zvážit, jaký typ kávy chcete vašim zákazníkům nabízet a jak velký provoz ve své kavárně očekáváte. Podle toho se pak můžete rozhodnout buď pro automatický, nebo pro pákový kávovar. Více o tom, jak vybrat kávovar, se dočtete v jednom z předchozích článků.

Profi mlýnek na kávu

Pakliže chcete rozmazlené jazýčky vašich zákazníků zaujmout, rozhodně budete chtít servírovat čerstvě namletou kávu. Tedy takovou, kterou si namelete sami z kávových zrn těsně před přípravou nápoje. Právě k tomu slouží profesionální kávomlýnky. Při výběru konkrétního přístroje se dívejte mimo jiné i na to, jak snadná bude jeho údržba. Při přípravě dokonalé kávy je totiž čistý a nezanesený kávomlýnek naprosto zásadní.

Prezentace zákusků

Co by to bylo za kavárnu, když by v ní hosté ke kávě neměli možnost výběru něčeho sladkého? Ať už budete laskominy připravovat sami, nebo si na ně sjednáte kvalitního dodavatele, rozhodně je budete chtít zákazníkům hygienicky a zároveň atraktivně prezentovat.

K tomuto účelu jsou jako stvořené chladicí vitríny na zákusky, které se vyrábí v mnoha podobách, velikostech i uspořádáních.

Věřte, že pokud si vybavení do vaší kavárny zvolíte s rozvahou a na míru vašim potřebám, nic vám nebude bránit v rozletu.