Klasické spirálové hnětače s pevnou nádobou určené pro hnětení tužších těst, především na pizzu nebo pro hnětení menšího množství chlebového těsta. Speciální spirálový nástavec důkladně prohněte těsto v krátkém čase.
- Všechny části přicházející do styku s potravinami jsou nerezové. Nerezové provedení nádoby, spirálového nástavce a hřídele.
- Převodovka s neroztažitelnými ozubenými řemeny. Není nutná žádná údržba.
- Ovládací panel, tlačítka a časovač jsou vodotěsné (voděodolný přední panel není u hnětačů TAURO 12 a 18).
- Perfektně zaoblené dno nádoby umožňuje zpracovat těsto tak, aby na dně nezůstávaly žádné zbytky mouky.
Hnětače jsou dodávány v různých provedeních:
- jednorychlostní nebo dvourychlostní modely v 1-fázovém nebo 3-fázovém provedení
- verze A – automatický model se 2 rychlostmi, napětí 400 V
- verze PLUS – model se zesílenou hřídelí a řemenicí