PACOJET AG

Stránky výrobce: www.pacojet.com

V průběhu posledních 20 let se Pacojet stal synonymem kulinářského umění a kreativity, která dosud nedosáhla hranic.

Ve snaze navrhnou ideální stroj pro přípravu vynikající zmrzliny, švýcarský inženýr Wilhem Maurer v roce 1980, vynalez revoluční „pacotizační“ proces, který dále švýcarští specialisté vyvinuli do designu stroje s názvem Pacojet, exklusivně vyráběn  ve Švýcarsku.

Celosvětové uvedení na trh v roce 1992 zaznamenává začátek úspěchu zařízení Pacojet. Velmi brzy se ze zařízení Pacojet stal nepostradatelným nástrojem gurmánského umění. Dnes lze nalézt Pacojet v těch nejlepších světových restauracích a stravovacích provozech.

Kuchaři uvítají skvělé zařízení nejen pro přípravu zmrzliny a dezertů ale i pro přípravu delikátních předkrmů a hlavních chodů. Své uplatnění Pacojet nalézá ve všech kuchařských provozech.

Díky švýcarským high-tech technologiím a precizní výrobě, byla v roce 2011 vyvinuta nová výkonnostní generace zařízení Pacojet.

V roce 2013 byla uvedena na trh další nová generace zařízení Pacojet 2, který je založen na originálním pakotizačním procesu a nabízí využití nejmodernější technologie s několika novými funkcemi zařízení. Šéfkuchař se svým nejmodernějším zařízení Pacojet 2, vyhovují současným i budoucím potřebám profesionálních kuchyní.

Pacojet využil 20 výročí  a oslovil ty nejlepší kuchaře z celého světa se žádostí  aby prezentovali své oblíbené recepty, které připravují se zařízením Pacojet. Výsledkem je kolekce důvtipných kuchařských myšlenek, které je velmi jednoduché vyzkoušet. Tato výjimečná kolekce osobních receptů světových šéfkuchařů byla prezentována v 5-ti jazycích v knize „Pacojet recepty“, který zve všechny kulinářské fanoušky kolem světa s Pacojet.

Pacojet AG distribuuje zařízení Pacojet do celého světa ze Švýcarského Zug.