Pacojet

Pacojet

  • Pacojet je dynamické, profesionální kuchyňské zařízení, které zjednodušuje přípravu vysoce kvalitních jídel, přičemž šetří čas, práci a redukuje objem potravinového odpadu.
  • Slouží pro zpracování hluboko zmražených potravin bez předchozího rozmrazení při zachování čerstvé vůně, přírodní barvy a nutričních hodnot.
  • Vhodný pro přípravu polévek, omáček, sorbetů, jemné a chutné zmrzliny.
  • Seká, šlehá, emulguje, zpěňuje do nejjemnějsí konzistence, výsledku je dosaženo ve velmi krátkém čase a je možno ihned servírovat.

Pacojet je dodáván v různých provedeních:

  • Pacojet Junior - pro zpracování hluboko zmražených potravin, nelze použít na čerstvé suroviny
  • Pacojet 2 - pro zpracování hluboko zmražených potravin, na speciálních nožích lze zpracovat čerstvou zeleninu i ovoce
  • Pacojet 2 PLUS - pro zpracování hluboko zmražených potravin, na speciálních nožích lze zpracovat čerstvou zeleninu i ovoce, funkce opakování