Co jste nevěděli o zařízení Pacojet.
Vyberte čerstvé maso, ryby, ovoce nebo zeleninu a umístěte do Pacojet nádoby. Přidejte ty nejlepší ingredience a nakonec přidejte potřebnou tekutinu dle vaší volby. Speciální Pacojet nádobku umístěte do mrazáku a zamrazte na -22°C/-8°C po dobu min. 24 hodin. V okamžiku, kdy je vše dostatečně zmrzlé, zvolte potřebný počet porcí, umístěte nádobu do držáku zařízení Pacojet a stiskněte „Start“.
S vysokou přesností Pacojet disponuje speciálními noži, které rychlostí 2000 ot./min. , sekají micro tenké vrstvy či plátky. Výsledkem tohoto technologického postupu zpracování zmrazených potravin je velmi hladký výsledek „pacotizačního“ procesu. Nepoužité zmrazené potraviny na dně nádoby zůstávají v celku a možné je zpět umístit do mrazáku a použít je operativně v případě potřeby.
Příprava jedné porce trvá cca 20 sekund popř. zpracování celé nádoby Pacojet méně než 4 minuty.
Čas je na vaší straně… Připravte vaše zařízení Pacojet, zpracování zmražených potravin je velmi jednoduché a rychlé. Pokrmy lze připravit v Pacojetupředem před příchodem vašich hostu tak, aby bylo vše včas nachystané pro perfektní servis, popř. lze připravovat jídlo a la minute.
Pacojet je kompaktní zařízení vyžadující velmi málo místa ve vaší kuchyni, snadno jej připojíte do standardní elektrické zásuvky. Jeho vlastnosti umožňují operativní využití v cateringu a tím tak můžete spojit vaše umění s tímto gurmánským pomocníkem i mimo vaši restauraci. Čištění po každém použití vyžaduje jen velmi málo úsilí. Stačí pouze stisknout správné tlačítko a za 60 sekund je zařízení čisté a připraveno k dalšímu použití.