Co jste nevěděli o zařízení Pacojet.

Jak to pracuje:

Nové trendy kreativního vaření.

Vyberte čerstvé maso, ryby, ovoce nebo zeleninu a umístěte do Pacojet nádoby. Přidejte ty nejlepší ingredience a nakonec přidejte potřebnou tekutinu dle vaší volby. Speciální Pacojet nádobku umístěte do mrazáku a zamrazte na -22°C/-8°C po dobu min. 24 hodin. V okamžiku, kdy je vše dostatečně zmrzlé, zvolte potřebný počet porcí, umístěte nádobu do držáku zařízení Pacojet a stiskněte „Start“.

S vysokou přesností Pacojet disponuje speciálními noži, které rychlostí  2000 ot./min. , sekají micro tenké vrstvy či plátky. Výsledkem tohoto technologického postupu zpracování zmrazených potravin je velmi hladký výsledek „pacotizačního“ procesu. Nepoužité zmrazené potraviny na dně nádoby zůstávají v celku a možné je zpět umístit do mrazáku a použít je operativně v případě potřeby.

          • Použijte perfektní technologii „pakotizačního“ procesu pro zpracování všech druhů potravin a speciálně pro přípravu skvělé zmrzliny.
  • Zpracování vysoko-zmrazených potravin bez rozmrazování, je považováno za optimální zpracování potravin s maximálním uchováním všech nutričních hodnot.
  • Pacojet umožňuje přípravu i pouze jedné porce za pouhých 20 sekund, nepoužité ingredience mohou být opět vráceny do mrazáku.
  • Díky rychlému zpracování Pacojet umožňuje servírování zmrzliny a sorbetů při té nejideálnější teplotě.
  • S příslušenstvím „FRESH SET“ je možné rozsekat čerstvé potraviny (nemražené) jako je maso a ryby bez nutnosti tepelného zpracování s výsledkem skvělé vůně a chuti.

 

Pro Pacojet není žádné množství příliš velké nebo příliš malé

Příprava jedné porce trvá cca 20 sekund popř. zpracování celé nádoby Pacojet méně než 4 minuty.

Za pouhou 1 hodinu se zařízením Pacojet připravíte:

        • 15 l zmrzliny nebo sorbetu v 15-ti různých příchutích
  • 15 kg jemných nádivek nebo paštik, terin, vzdušné pěny
  • 15 kg bylinkových nebo kořenících koncentrátů pro omáčky, olej atd.
  • 150 porcí polévek v 15-ti druzích

Přednosti:

Multifunkční zařízení

  • Aperitiv: unikátní a velmi populární mražené koktejly
  • Předkrmy: polévky, paštiky, teriny, masové knedlíčky
  • Mezichody: sorbety
  • Hlavní chody: teplá jídla se zeleninou, bylinkami a kořením, příprava koncentrátů - (omáčky, oleje, pasty)
  • Dezerty: lehké a vzdušné mousses, exklusivní zmrzlinové krémy

Rychle a pohodlně

Čas je na vaší straně… Připravte vaše zařízení Pacojet, zpracování zmražených potravin je velmi jednoduché a rychlé. Pokrmy lze připravit v Pacojetupředem před příchodem vašich hostu tak, aby bylo vše včas nachystané pro perfektní servis, popř. lze připravovat jídlo a la minute.

Kompaktní, přenosný a jednoduchý pro obsluhu a údržbu

Pacojet je kompaktní zařízení vyžadující velmi málo místa ve vaší kuchyni, snadno jej připojíte do standardní elektrické zásuvky. Jeho vlastnosti umožňují operativní využití v cateringu a tím tak můžete spojit vaše umění s tímto gurmánským pomocníkem i mimo vaši restauraci. Čištění po každém použití vyžaduje jen velmi málo úsilí. Stačí pouze stisknout správné tlačítko a za 60 sekund je zařízení čisté a připraveno k dalšímu použití.