Co jste nevěděli o zařízení Pacojet.
Jak to pracuje:
Nové trendy kreativního vaření.
Vyberte čerstvé maso, ryby, ovoce nebo zeleninu a umístěte do Pacojet nádoby. Přidejte ty nejlepší ingredience a nakonec přidejte potřebnou tekutinu dle vaší volby. Speciální Pacojet nádobku umístěte do mrazáku a zamrazte na -22°C/-8°C po dobu min. 24 hodin. V okamžiku, kdy je vše dostatečně zmrzlé, zvolte potřebný počet porcí, umístěte nádobu do držáku zařízení Pacojet a stiskněte „Start“.
S vysokou přesností Pacojet disponuje speciálními noži, které rychlostí 2000 ot./min. , sekají micro tenké vrstvy či plátky. Výsledkem tohoto technologického postupu zpracování zmrazených potravin je velmi hladký výsledek „pacotizačního“ procesu. Nepoužité zmrazené potraviny na dně nádoby zůstávají v celku a možné je zpět umístit do mrazáku a použít je operativně v případě potřeby.
- Použijte perfektní technologii „pakotizačního“ procesu pro zpracování všech druhů potravin a speciálně pro přípravu skvělé zmrzliny.
- Zpracování vysoko-zmrazených potravin bez rozmrazování, je považováno za optimální zpracování potravin s maximálním uchováním všech nutričních hodnot.
- Pacojet umožňuje přípravu i pouze jedné porce za pouhých 20 sekund, nepoužité ingredience mohou být opět vráceny do mrazáku.
- Díky rychlému zpracování Pacojet umožňuje servírování zmrzliny a sorbetů při té nejideálnější teplotě.
- S příslušenstvím „FRESH SET“ je možné rozsekat čerstvé potraviny (nemražené) jako je maso a ryby bez nutnosti tepelného zpracování s výsledkem skvělé vůně a chuti.
Pro Pacojet není žádné množství příliš velké nebo příliš malé
Příprava jedné porce trvá cca 20 sekund popř. zpracování celé nádoby Pacojet méně než 4 minuty.
Za pouhou 1 hodinu se zařízením Pacojet připravíte:
- 15 l zmrzliny nebo sorbetu v 15-ti různých příchutích
- 15 kg jemných nádivek nebo paštik, terin, vzdušné pěny
- 15 kg bylinkových nebo kořenících koncentrátů pro omáčky, olej atd.
- 150 porcí polévek v 15-ti druzích
Přednosti:
Multifunkční zařízení
- Aperitiv: unikátní a velmi populární mražené koktejly
- Předkrmy: polévky, paštiky, teriny, masové knedlíčky
- Mezichody: sorbety
- Hlavní chody: teplá jídla se zeleninou, bylinkami a kořením, příprava koncentrátů - (omáčky, oleje, pasty)
- Dezerty: lehké a vzdušné mousses, exklusivní zmrzlinové krémy
Rychle a pohodlně
Čas je na vaší straně… Připravte vaše zařízení Pacojet, zpracování zmražených potravin je velmi jednoduché a rychlé. Pokrmy lze připravit v Pacojetupředem před příchodem vašich hostu tak, aby bylo vše včas nachystané pro perfektní servis, popř. lze připravovat jídlo a la minute.
Kompaktní, přenosný a jednoduchý pro obsluhu a údržbu
Pacojet je kompaktní zařízení vyžadující velmi málo místa ve vaší kuchyni, snadno jej připojíte do standardní elektrické zásuvky. Jeho vlastnosti umožňují operativní využití v cateringu a tím tak můžete spojit vaše umění s tímto gurmánským pomocníkem i mimo vaši restauraci. Čištění po každém použití vyžaduje jen velmi málo úsilí. Stačí pouze stisknout správné tlačítko a za 60 sekund je zařízení čisté a připraveno k dalšímu použití.