Mlýnky na maso od renomované značky SIRMAN představují excelentní spojení výkonu a preciznosti. Umožní vám rychle a efektivně připravit čerstvé mleté maso s dokonalou konzistencí. Bez ohledu na to, zda potřebujete mleté maso pro burgery, klobásy nebo masové směsi, tyto mlýnky na maso vám poskytnou vynikající výsledky.
Díky odolným materiálům a ergonomickému designu jsou spolehlivým partnerem pro dlouhodobé použití v každé profesionální kuchyni.
Mlýnky na maso od italského výrobce SIRMAN
- mlýnky na maso jsou vyrobeny z potravinářské hliníkové slitiny a
nerezu s možností dokoupení různých nástavců
- výkon je závislý na typu použité šajby a druhu
zpracovávaného masa
- šnekový pohon
- některé modely lze dodat ve verzi H, kdy je mlecí hlava
připravena pro nasazení zařízení na hamburgery Format M (lze pouze
u složení Enterprise) – nutno dokoupit speciální formy a šajby
- modely ve verzi ICE – podávací tác, chlazená mlecí
hlava a podávací hrdlo, digitální teploměr, chladící systém s plynem
R134, termostat umožňující seřízení teploty
Základní vybavení:
- mlecí složení ENTERPRISE (1 nůž, 1 šajba)
- šajba 4,5 mm (u modelů TC 12 – 22)
- šajba 6 mm (u modelů TC 32 – 42)
U některých modelů lze dodat se složením na
vyžádání:
- 1/2 UNGER (1× ledvinka, 1× nůž, 1× šajba)
- UNGER KOMPLET (1× ledvinka, 1× nůž, 1× šajba, 1×
nůž, 1× šajba)
- mlýnky na maso s lehkou zátěží jsou vhodné do
malých provozů, 15 minut chod/ 15 minut přestávka
- mlýnky na maso se střední zátěží jsou vhodné do
malých a velkých provozů, 1 hodinu nepřetržitý chod/ 10 minut
přestávka
- mlýnky na maso s vysokou zátěží jsou vhodné do
velkých provozů, restaurací a supermarketů, nepřetržitý chod