Přihlášení
Zapomněli jste své heslo?

Nemáte ještě účet?
Registrujte se

Budete mít přehled o stavu své objednávky.

Registrovat se
Produkt byl vložen do košíku
Dokončit objednávku

Proč by ve vašem provozu neměl chybět bufetový stůl, jenž hřeje i chladí

Blog

Vlastníte catering, zajišťující občerstvení na svatbách, oslavách či firemních eventech? Nebo provozujete hotel, penzion, případně samoobslužnou jídelnu? Pak ve vašem vybavení rozhodně nesmí chybět bufetové stoly!

Bufetový stůl

Vlastníte catering, zajišťující občerstvení na svatbách, oslavách či firemních eventech? Nebo provozujete hotel, penzion, případně samoobslužnou jídelnu? Pak ve vašem vybavení rozhodně nesmí chybět bufetové stoly!

Kolik hostů, tolik je i různých chutí. Každý dává přednost něčemu jinému a v jiném množství. Švédské stoly na oslavu, večírek, raut nebo i hotelovou snídani jsou proto skvělým řešením, jak vyjít každému vstříc, aniž by to pro vás znamenalo starosti navíc. A pokud chcete starosti minimalizovat úplně, vsaďte na výběr ideálního bufetového stolu.

Hlavní výhody kombinovaného pultu

Většina švédských stolů nabízí jak studené, tak i teplé pokrmy. Zároveň je vždycky nutné počítat s ekonomikou prostoru. A právě proto jsou kombinované bufetové stoly trefou do černého:

  • jsou kompaktní,
  • pokrmy na nich jsou blíže u sebe, a proto snáz kombinovatelné,
  • stačí vám jedna elektrická zástrčka.

Jak vybrat ten správný

Kombinované bufetové stoly nebo salátové bary jsou na trhu k dispozici ve více variantách, proto si ještě před nákupem dobře promyslete, která z nich bude pro vás ta nejvhodnější.

Kapacita

Jedním z určujících faktorů pro správný výběr salátového baru je počet pokrmů, které plánujete servírovat. Počítejte vždy se stejnou plochou pro studená i pro teplá jídla. Standardní stoly pojmou většinou 4 gastronádoby velikosti 1/1, tedy 2 chlazené a 2 ohřívané, k dostání jsou však i stoly s kapacitou až 6 gastronádob.

Přístup

Jako další bod je potřeba si rozmyslet, jak bude salátový bar umístěn v interiéru a z kolika stran budou moci hosté přistupovat k pokrmům. U kombinovaných modelů bufetových stolů můžete vybírat ze dvou variant:

  • stoly pro umístění v centru místnosti, s přístupem zákazníků z obou stran,
  • stoly pro umístění podél stěny místnosti a přístupem pouze z jedné strany.

Provedení

Bufetové stoly musí něco vydržet, proto se nezapomeňte ujistit, že mají stabilní konstrukci z odolných materiálů — ideální je kombinace dřeva a nerez oceli. Designově se snažte zkombinovat stoly s ostatním vybavením interiéru, kde je budete prezentovat. Nejste-li si jistí, anebo cestujete i se stoly do různých prostor, vsaďte nejlépe na neutrální provedení v černé či bílé barvě.

Vhodně zvolený kombinovaný bufetový stůl může být jedním z klíčových prvků, které činí jakoukoliv událost nezapomenutelnou.