Blixér je zařízení, které kombinuje funkci mixéru a kutru.
Nejvhodnější jsou pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, pečovatelských domech, kojeneckých ústavech nebo jeslích.
Stolní blixéry mají opravdu široké využití. Od přípravy polévek, omáček, smoothies až po drcení sušenek nebo ořechů. Jejich vysoký výkon a dokonalé ostří vám umožní dosáhnout hladkých a konzistentních textur.
Zajímá vás více informací? Klikněte na tlačítko.
 
 
 
 
								
																	
Stolní blixéry
	- vhodné pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých
	ústavech, ÚSP, jeslích s max. denní kapacitou do
	200 porcí.
Speciální typy kutrů, které kombinují funkci mixéru a kutru
umožňují:
	- dokonalé rozmělnění surovin díky speciálnímu noži a stíracímu
	rameni víka i nádoby
- snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených
	surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě
- realizaci pokrmů se změněnou strukturou podávané individuálně ve
	zdravotnických zařízeních
- přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí
	nebo i specialit
- zachování původní kompozice pokrmu – předkrm, hlavní jídlo,
	dezert, vařené jídlo či v syrovém stavu
- zachování nutriční hodnoty a nezbytných vitamínů