Blixéry stolní

Stolní blixéry

  • vhodné pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích s max. denní kapacitou do 200 porcí.

Speciální typy kutrů, které kombinují funkci mixéru a kutru umožňují:

  • dokonalé rozmělnění surovin díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby
  • snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě
  • realizaci pokrmů se změněnou strukturou podávané individuálně ve zdravotnických zařízeních
  • přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit
  • zachování původní kompozice pokrmu – předkrm, hlavní jídlo, dezert, vařené jídlo či v syrovém stavu
  • zachování nutriční hodnoty a nezbytných vitamínů