Stolní kutry od značky Robot Coupe představují špičkový nástroj určený zejména do menších provozů, jako jsou restaurace, bistra či cukrárny, s maximální denní kapacitou do 150 porcí.
Precizně krájí, strouhají a krouhají. S jejich vysokým výkonem a různými nástavci umožňují zpracování masa, zeleniny, ovoce, připraví těsto, paštiky, majonézy, pyré, pomazánky, nasekají bylinky a rozdrtí ořechy.
Zajímá vás více informací? Klikněte na tlačítko.
 
 
 								
																	
Stolní kutry od francouzského výrobce ROBOT COUPE.
	- Určeny pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra,
	lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do
	150 porcí.
- Umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik,
	majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření
	a drcení ořechů a mandlí.
MOTOROVÝ BLOK
	- indukční motor
		
			- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší
			životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací,
			motor nevyžaduje žádnou údržbu,
- nerezová hřídel,
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném
			sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř.
			nespuštění kutru.
 
- 1 nebo 2 regulace rychlosti.
- Pulsní tlačítko pro lepší kontrolu
	konzistence a větší přesnost zpracování (v závislosti na modelu).
- Kryt motorového bloku je z polykarbonátu nebo
	kovový (v závislosti na modelu).
NÁDOBA KUTRU
	- Odnímatelná nádoba s ergonomickým držadlem.
- Lze v ní sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat
	majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto.
- Průhledné polykarbonátové víko s otvorem umožňuje přidávání
	dalších ingrediencí v průběhu sekání.
Standardní vybavení:
	- polykarbonátová nebo nerezová nádoba (v závislosti na modelu),
- nůž s rovným ostřím – vhodný pro přípravu emulzí, pěn,
	pomazánek, pro jemné i hrubé rozsekání masa a zeleniny
Lze doobjednat:
	- nůž s jemným zubatým ostřím – pro nejjemnější zpracování –
	sekání zeleného koření a bylinek,
- nůž s hrubým zubatým ostřím – hnětení, sekání oříšků,
	mandlí, pro zmrzlé potraviny a ostatní tvrdé potraviny