Popis produktu
Vertikální kutr R 15 od francouzského výrobce
ROBOT COUPE.
	- určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra,
	lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do
	600 porcí 
- umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik,
	majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření
	a drcení ořechů a mandlí
- používá se k úpravě práškových směsí, homogenizaci,
	rozmíchání, rozpouštění, ředění, přípravě emulz
MOTOROVÝ BLOK
	- indukční motor
		
			- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší
			životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací,
			motor nevyžaduje žádnou údržbu
- nerezová hřídel
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném
			sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř.
			nespuštění kutru
 
- 2 regulace rychlosti.
- pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a
	větší přesnost zpracování
- kryt motorového bloku je kovový
NÁDOBA KUTRU
	- odnímatelná nádoba o objemu 15 l z nerezu s ergonomickým držadlem
	Soft Touch
- lze v ní sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat
	majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto
- průhledné polykarbonátové víko s otvorem umožňuje přidávání
	dalších ingrediencí v průběhu sekání
- při zpracování menšího množství lze demontovat horní ostří nože
	a regulovat výšku spodního ostří
Základní vybavení:
	- nerezová nádoba o objemu 15 l
- nůž celonerezový s rovným ostřím (3 břity), nový tvar čepele, pro
	dokonalou homogenitu zpracovaných surovin a optimalní kvalitu řezu - vhodný
	pro přípravu emulzí, pěn, pomazánek, pro jemné i hrubé rozsekání masa
	a zeleniny
Volitelné příslušenství:
	- nůž s jemným zubatým ostřím (3 břity) – pro nejjemnější
	zpracování – sekání zeleného koření a bylinek
- nůž s hrubým zubatým ostřím (3 břity) – hnětení, sekání
	oříšků, mandlí, pro zmrzlé potraviny a ostatní tvrdé potraviny