Rotující nůž pohybující ze shora dolů zajistí
zpracování suroviny s výsledkem jednotné konzistence.
Zpracování suroviny pouze v jednom směru, aniž by došlo ke
znovu „pakotizačnímu“ procesu.
Bezpečnost při manipulaci s noži je zajištěna speciální
hřídelí, která je na svém konci vybaveny magnetizujícím držákem nožů
pro snadnou montáž a demontáž nožových nástavců.
Sekání, šlehání, míchání, nůž a šlehací disk pro čerstvé
suroviny – zpracování toho všeho na pouhé stisknutí tlačítka na
ovládacím panelu zařízení Pacojet.
0,9 kg čerstvého hovězího masa, lososa, tuňáku, krevety připravíte
na perfektní kozistenci tatarského bifteku za ne více než 60 sekunnd.
Výhody:
Nedochází ke generování tepla v průběhu zpracování masa nebo ryb,
zachování hygienických zásad a ve výsledku vynikající výsledky
čerstvosti, chuti a barev.
Technologie zpracování zajišťuje dokonalé proniknutí bylinek a
koření do masa dalších potravin bez obav oddělení jednotlivých
přísad.
Nůž se automaticky vrátí na svou výchozí pozici nad nádobu Pacojetu
pro ukončení procesu zpracování – bez nutnost složitého
čištění.
Šlehací kotouč na přípravu dezertů -
polévky, šlehané krémy a vaječné bílky, ovocné krémy, mléčné
shejky
Vybírací kleště - na manipulaci s noži
Coupe SET:
S tímto volitelným příslušenstvím se Pacojet stává plně
automatický – kutr, mlýnek, mixér, šlehač.
Jeho inovativní design umožňuje rotaci nože obsahem nádobky se shora,
jemné zpracování surovin s důrazem na svěžest a udržení
charakteristických vlastností.
lze zpracovávat: čerstvé, syrové nebo vařené
maso nebo ryby, ovoce a zelenina, ořechy, bylinky a koření, mléčné
výrobky a vejce