Popis produktu
Šokový zchlazovač a zmrazovač DOLOMITI 7T GELATERIA od
italského výrobce SIRMAN.
- zařízení pro rychlé zchlazování a zmrazování potravin
- vyšší příkon zajišťuje silnější a rychlejší
zchlazení/zmrazení, což je důležité, aby se zabránilo tvorbě krystalů a
zajistila se správná textura potravin
- programovatelný elektronický ovládací panel
- teplotní sonda pro přesnou kontrolu teploty
- programy šokového zmrazení a zchlazení, ztvrdnutí (hard) a funkce
udržování teploty
- vyhřívané těsnění dveří zabraňuje jejich zamrznutí
- systém cirkulace vzduchu chrání před znehodnocením potravin
- program odmrazování
- otevírání dvířek vlevo nebo vpravo
- kapacita: 7 x GN 1/1 nebo plechy 60×40 cm
- nastavitelná vzdálenost mezi vsuvy 50 mm
- 2 ventilátory
- ekologické chladivo R290
- vyrobeno z nerezové oceli AISI 304
- nerezové nohy
Programy:
- šokové zmrazení – rychlé zmrazení potravin na velmi
nízkou teplotu – 18 °C v co nejkratším čase, aby se zachovala kvalita
potravin a minimalizovala se tvorba ledových krystalků
- šokové zchlazení – rychlé ochlazení teplých jídel
na teplotu + 3 °C, aby se zabránilo množení bakterií a zachovala se
čerstvost
- udržování teploty – po dokončení zchlazení nebo
zmrazení zařízení udržuje potraviny na cílové teplotě, dokud nejsou
přemístěny do dalšího úložiště nebo servírovány
- hard – tvrdé zchlazení nebo zmrazení -
intenzivnější režim – zařízení pracuje s vyšším výkonem, aby
proces zchlazení nebo zmrazení proběhl ještě rychleji a hlouběji, často
používáno u hustých a objemnějších pokrmů
Výkon:
- zchlazení: 12 kg – z + 70 °C na + 3 °C za 90 minut
- zmrazení: 9 kg - z + 70 °C na - 18 °C za 240 minut