Popis produktu
Modulární elektrická pec S105E 3 KOMORY +
PODSTAVEC A DIGESTOŘ od italského výrobce
MORETTI FORNI.
- inovativní elektrická modulární pec navržená pro dokonalé pečení
pizzy, pekárenských, cukrářských a gastronomických produktů
- díky modulárnímu designu a specifickým pečicím komorám pec splňuje
všechny výrobní požadavky a umožňuje efektivní rozšíření
podnikání
- vysoce výkonná topná tělesa
- automatická regulace energie podle množství pečeného produktu
- samostatné nezávislé řízení výkonu horního a spodního ohřevu
topného tělesa
- maximální teplota dosahuje 450 °C
- intuitivní TFT barevný displej s multijazyčným
ovládáním
- standardně dodáváno s komorou Multi bake pro víceúčelové
pečení
- kontinuální monitorování teploty pomocí dvou termočlánků
- odvod páry přes manuální ventil
- tepelná izolace z minerální vlny pro maximální bezpečnost a
účinnost
- refrakční pečicí deska pro rovnoměrné rozložení tepla uvnitř
komory
- dvojité LED osvětlení zajišťuje perfektní viditelnost pečeného
produktu
- nerezová dvířka s panoramatickým sklem pro lepší přehled a průběhu
pečení
- 100 programů pečení
- automatický čisticí program
- vyrobeno z nerezové oceli
- lakované boční panely
Režimy:
- Eco standby – úsporný režim při přestávkách
- Power booster - zvýšení výkonu při plném vytížení
pece
- Half load – optimalizace výkonu při částečném
zatížení pece
- Delta power – vyvážené rozložení výkonu mezi
přední a zadní částí trouby
- Wifi modul a USB port – možnost aktualizace softwaru a
vzdálené správy
Kapacita:
- 12 x plech 60×40 cm/1 hodinu
- 36 x pizza o průměru 30 cm/1 hodinu
- 15 x pizza o průměru 45 cm/1 hodinu
Sestava se skládá z:
- 3 x pečicí komora Multi bake
- digestoř s kolečky
- digestoř
Serie S je vysoce modulární a umožňuje různé konfigurace –
zákazník si může vybrat počet a typ pečicích komor, které musí být
specifikované při objednávce.
Možnosti konfigurace:
- 1 pečicí komora
- 2 pečicí komory
- 3 pečicí komory
Možnosti pečicích komor:
- Fast bake – komora pro rychlé pečení (výška komory
15 cm), maximální teplota 500 °C
- Roman bake – vhodné pro pečení pizzy (výška komory
16 cm), maximální teplota 450 °C
- Steam bake – pečení s párou (výška komory 16 cm),
maximální teplota 350 °C
- Pastry bake – pečení cukrářských a
pekárenských výrobků (výška komory 16 cm nebo 30 cm), maximální
teplota 270 °C