Přihlášení
Zapomněli jste své heslo?

Nemáte ještě účet?
Registrujte se

Budete mít přehled o stavu své objednávky.

Registrovat se
Produkt byl vložen do košíku
Dokončit objednávku

Originální pizzu? Vsaďte na italské pece na pizzu Moretti Forni!

Blog

Chystáte se otevřít bar, zpestřit nabídku občerstvení v již zavedené hospůdce, anebo rovnou plánujete otevřít vlastní italskou restauraci? Pak ve vaší nabídce nesmí chybět čerstvě upečená pizza.

Pizza, v podobě, ve které ji známe dnes, se začala servírovat během 18. století v Itálii, ale její historii lze mapovat až do dob paleolitu. A až do dneška se drží na předních příčkách žebříčku těch nejoblíbenějších pokrmů. Investicí do pizzerie tedy nemůžete šlápnout vedle: za předpokladu, že budete servírovat kvalitní, nadýchanou a správně upečenou pizzu. A na koho jiného při přípravě pizzy vsadit, než právě na Italy?

Historie značky Moretti Forni

Příběh italských specialistů na výrobu pečících zařízení Moretti Forni začíná již v roce 1946. Jako první v celé Itálii tehdy představili samostatnou elektrickou pec, a to v době, kdy všichni používali pece na dřevo. V současnosti má firma svá zastoupení po celém světě, včetně centrál v USA i Kanadě. Své produkty neustále inovuje, ovšem pod záštitou více než 70 let zkušeností. Výsledkem jsou dokonale funkční pece na pizzu, na které se můžete spolehnout.

Pece na pizzu ze série iDeck

Řada iDeck představuje moderní elektrické pece na pizzu, vyráběné v pěti velikostech, z nichž každá je k dispozici také ve dvoupatrovém provedení. V nejmenším modelu můžete naráz na jednom patře upéci buď 4 menší pizzy s průměrem 30 cm, nebo jednu velkou, 40centimetrovou. Největší dostupná pec z řady iDeck vám na jednom patře upeče naráz 9 malých, anebo 4 velké pizzy.

Pece na pizzu

Všechny modely z řady iDeck jsou vyrobené z kombinace nerez oceli, temperovaného krystalovaného skla a žáruvzdorných cihel, jež tvoří plochu na pečení.

Pece na pizzu ze série Neapolis

Pod pláštěm tradičního designu se skrývá nejvýkonnější elektrická pec na trhu, s maximální teplotou 510 °C. Z nuly na maximum to pec Neapolis zvládne za pouhou hodinu a 45 minut od zapnutí. Tradiční neapolskou pizzu v ní upečete za méně než minutu, takže vám zůstane dost času i na všechny ostatní druhy pizz: dají se v ní totiž připravovat úplně všechny.

Součástí modelů z řady Neapolis je rovněž kynárna, která se řadí k dalším výhodám, jako je například 20 nastavitelných programů nebo funkce samočištění.

Abyste mohli servírovat skvělou pizzu, potřebujete nejen kvalitní suroviny, ale i profesionální vybavení, na které se můžete spolehnout. A přesně takové jsou právě i pece Moretti Forni.