Přihlášení
Zapomněli jste své heslo?

Nemáte ještě účet?
Registrujte se

Budete mít přehled o stavu své objednávky.

Registrovat se
Produkt byl vložen do košíku
Dokončit objednávku

Jak vám pomohou ohřívače talířů?

Blog

Ani ten nejlepší pokrm na světě nikoho neohromí, pokud je servírovaný na studeném talíři. Ten totiž dokáže okamžitě snížit teplotu servírovaného pokrmu až o 40 %. A jelikož chuť jídla je úzce svázána s jeho teplotou, nevyplatí se toto riziko podceňovat.

Ohřívač talířů udrží teplotu pokrmů mnohem déle

Kvůli teplým talířům si nemusíte plýtvat místem v troubě: mnohem lepším řešením je pro tento účel praktický deskový ohřívač talířů. S jeho pomocí si pokrmy na talířích udrží svou teplotu po plných 45 minut. Tak se na omáčkách neudělá škraloup, rýže ani těstoviny nezačnou osychat a masa zůstanou lahodně šťavnatá.

Jak to celé funguje?

Princip ohřívače talířů je úplně jednoduchý: celé zařízení se skládá z kovových desek, jež obsahují speciální slitinu, která vylepšuje schopnost kovu udržet si stálou teplotu. V závislosti na vybraném modelu se celkový počet desek liší — každou z nich lze ale vždy použít i samostatně. Svou velikostí odpovídá jedna deska jednomu talíři s pokrmem.

Bez ohřívače talíře se neobejde žádné vybavení pro hotely a restaurace

Od zapnutí ohřívače se desky dostanou na maximální možnou teplotu během pouhých 15 minut. Stálou teplotu jídla na talíři jsou však následně schopné udržet rovnou třičtvrtěhodinu. Za účelem regulace teploty je ohřívač vybaven termostatem, a navíc i světelnou kontrolkou. Pohodlnou a bezpečnou manipulaci s jednotlivými deskami pak zaručují tepelně izolovaná držadla.

Kde ohřívač nejlépe využijete

Ohřívač talířů je ideální pro větší cateringové akce, svatby a rauty – zkrátka všude tam, kde je potřeba obsluhovat větší počet hostů usazených u velkých stolů. Na ty můžete umístit celý komplet ohřívače a nechat hosty aby se následně sami obsloužili, případně můžete využít jednotlivé desky samostatně.

S ohřívačem talířů se již nebudete muset bát, že vaše delikátní pokrmy vychladnou a ztratí tak svou jedinečnou chuť.