Mixéry barové

Vlajkovou lodí barových mixérů značky SANTOS je model N62 se speciálním bezkontaktním motorem s vysokým výkonem a dlouhou životností. Barový mixér SANTOS N62 umožňuje uživateli vysokou variabilitu využití a přípravy celé nabídky míchaných alkoholických a nealkoholických nápojů, které jsou nutnou součástí každého baru.

Model SANTOS N33 Barový mixér určený pro menší bary k přípravě míchaných nápojů a koktejlů. Mixér umožňuje operativní a rychlou výměnu nádoby na motorovém bloku. Mixér SANTOS N33 se dodává v chromovém provedeních motorového bloku nebo lakovém provedení v šedé nebo zelené barvě.

Model SANTOS N37 Mixér primárně určený pro kuchyňské použití je možné využít jako barový mixér pro přípravu nejrůznějších druhů míchaných nápojů. Nabídka několika druhů nádob umožňuje uživateli vybrat objem nádoby vzhledem k mixovanému množství. Nové složení nožů zvyšuje mixovací výkon mixéru SANTOS N37. Mixér je vybaven regulací otáček a pulsním tlačítkem pro náhlé a maximální zvýšení výkonu mixování.

Model SANTOS N62 lze umístit na bar jako: • Samostatné zařízení, umožňující mobilní přemístění • Zabudované zařízení do pracovní barové desky, motorový blok je umístěn pod pracovní plochou a umožňuje obsluze rychlejší a pohodlnější obsluhu zařízení

**Barový mixér SANTOS N62 umožňuje díky titanovému povrchu nožů mixování: **

  • Celých kusů ovoce
  • Mražené ovoce
  • Kostkového nebo kloboučkového ledu a ledové tříště

Své místo mixér SANTOS N62 nalezne v barech, fresh barech, restauracích, kavárnách a všude tam kde je požadavek na kvalitní a rychlou přípravu míchaných nápojů. Plastový protihlukový kryt mixéru zajišťuje snížení hluku při mixování až s 3000 ot/min. Rychlé ovládání mixéru SANTOS N62' je zajištěno několika prvky:

  • Dotykový LCD panel je přizpůsoben pro použití v provozech s rozdílným požadavkem na mixování speciálním složením: Coffee shop menu, Juice bar menu, Universal menu
  • Možnost střídání více nádob na motorovém bloku

Jednotlivé programy umožňují mixování v několika krocích,které jsou přizpůsobeny charakteru nápoje.

  1. Sekání surovin a ledu při nízkých otáčkách
  2. Promíchání a sekání surovin při zvýšených otáčkách
  3. Další mixování a promáchání surovin
  4. Zvýšení otáček na maximum a vyšlehání